logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Afbraak- en opruimingswerken

Bij De Fixerij bieden wij afbraak- en opruimingswerken aan om uw ruimte klaar te maken voor nieuwe projecten of om overtollig materiaal en puin te verwijderen. Ons team van Fixers staat klaar om u te helpen met het veilig en efficiënt afbreken en opruimen van verschillende soorten structuren en materialen.

Enkele voorbeelden van afbraak- en opruimingswerken waarbij wij u kunnen assisteren zijn:

Afbraak van muren

Als u een muur wilt verwijderen om een ruimte te vergroten of om een nieuwe indeling te creëren, kunnen wij u helpen met het veilig en professioneel afbreken van de muur. We zorgen ervoor dat de nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen om schade aan omliggende structuren te voorkomen.

Verwijderen van vloeren

Als u oude vloeren wilt vervangen of beschadigde vloeren wilt verwijderen, kunnen wij u helpen met het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking, zoals tapijt, laminaat, tegels, en meer. We zorgen ervoor dat de vloer op een veilige en efficiënte manier wordt verwijderd.

Puinruiming

Na afbraak- of renovatiewerken kan er veel puin en bouwafval achterblijven. Wij kunnen u helpen met het opruimen en afvoeren van dit puin, zodat uw ruimte schoon en klaar is voor verdere werkzaamheden. We zorgen ervoor dat het puin op een verantwoorde manier wordt afgevoerd en gerecycled indien mogelijk.

Bij De Fixerij streven we ernaar om afbraak- en opruimingswerken op een professionele en veilige manier uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze Fixers staan klaar om u te helpen met al uw afbraak- en opruimingsbehoeften.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken