logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Uw betrouwbare partner voor al uw bedrijfsklussen

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven,
is de FIXERij geboren.

De grootste vrager was HiGENiUS, een professioneel schoonmaakbedrijf in Limburg. Hun klanten vonden geen partij om snel klussen uit te voeren in en rond hun bedrijf. De FIXERij wil deze frustraties met een korte kwalitatieve doorlooptijd de wereld uit helpen. Er zijn genoeg andere dingen om zorgen over te maken in de bedrijfswereld.

 

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

 

 

  Schilderwerk en behang door de FIXERij

  Bedrijven vragen ons regelmatig naar een paar extra handen om algemene klussen op te knappen. Hiervoor doen wij beroep op de FIXERij. Super geregeld allemaal en flexibileit verzekerd.

  Vandewijer L.

  CEO
  kast monteren

  We moesten een grote kast plaatsen in onze uitbouw voor mijn zaak Happybrands by Nikkeldesign. Wegens tijdgebrek en 2 linker handen waren we maar al te blij dat de FIXERij deze inbouwkast kwam monteren. Ondertussen kon ik mijn energie steken in mijn klanten.

  Ze lieten alles netjes proper achter. Bedankt Peter

  Niki, Happybrands by Nikkeldesign

  Niki Colson

  Eigenaar HappyBrands
  logo Equus Genk

  Ik wil graag De FIXERij aanbevelen voor hun uitstekende herstelwerken. We hebben De FIXERij ingehuurd voor verschillende herstellingen uit te voeren, waaronder het repareren van enkele meubels, het oplossen van een probleem in onze sanitaire ruimte en het herstellen van een beschadiging in de vloer. Het team van FIXERij was zeer professioneel en deskundig, en ze hebben het werk snel en efficiënt gedaan. Ik ben zeer tevreden met hun diensten en beveel De FIXERij zeker aan voor bedrijven die behoefte hebben aan diverse herstelwerkzaamheden. 

  Simone van Equus

  logo Equus Genk

  Ik ben zeer tevreden over de diensten van FIXERij. Ze hebben ons kantoor prachtig behangen en het resultaat is echt geweldig. Het team was professioneel, vriendelijk en zeer efficiënt. Ze hebben het werk snel en netjes gedaan, zonder enige overlast voor ons bedrijf. Ik kan FIXERij ten zeerste aanbevelen voor iedereen die behoefte heeft aan behangwerk. Bedankt FIXERij voor het prachtige resultaat!

  L. Boden

Herstellingen

Lekkende kranen, gaten in de muur, losse deurklink, lampen vervangen, ...

RENOVEREN

Vloeren venieuwen, plafond bijwerken, bijplaatsen van een wand,...

OPFRISSEN

Een likje verf, ruimtes uitmesten, opruimen, behangen, gordijnen ophangen, ...

afbraak & opruimwerk

Een muur uitbreken, deuren verplaatsen, puin opruimen en wegdragen,...