logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Herstellingen

Bij De Fixerij bieden wij ook herstellingswerken aan om uw bedrijfsruimte in optimale staat te houden. Onze ervaren Fixers staan klaar om u te helpen met allerlei soorten herstellingen, groot of klein, om ervoor te zorgen dat uw eigendom goed functioneert en er verzorgd uitziet.

Enkele voorbeelden van herstellingswerken waarbij wij u kunnen assisteren zijn:

Sanitair

Als u te maken heeft met een lekkende kraan, verstopte afvoer of andere sanitairproblemen, kunnen wij u helpen. Onze Fixers hebben de kennis en ervaring om deze problemen snel en efficiƫnt op te lossen, zodat uw sanitair weer naar behoren werkt.

Timmerwerk

Als u beschadigde houten elementen heeft, zoals deuren, ramen, trappen of vloeren, kunnen wij u helpen met het herstellen ervan. Onze Fixers hebben de vaardigheden om houtwerk te repareren, zodat uw interieur er weer als nieuw uitziet.

Schilderwerk

Heeft u last van afbladderende verf, beschadigde muren of andere schilderproblemen? Onze Fixers kunnen u helpen met het herstellen en opfrissen van uw schilderwerk, zodat uw ruimtes er weer fris en verzorgd uitzien.

Bij De Fixerij streven we ernaar om hoogwaardige herstellingswerken aan te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze Fixers staan klaar om u te helpen met al uw herstelbehoeften.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken