logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Elektriciteitswerken

Of het nu gaat om het installeren van nieuwe elektrische systemen, het upgraden van bestaande systemen of het uitvoeren van reparaties en onderhoud, wij hebben de kennis en expertise om het werk efficiënt en veilig uit te voeren.

Onze Fixers zijn op de hoogte van de nieuwste technologieën en veiligheidsnormen, zodat u erop kunt vertrouwen dat het werk op een professionele en betrouwbare manier wordt uitgevoerd.

Enkele van onze elektriciteitsdiensten voor bedrijven zijn onder andere:

Installatie van elektrische systemen

Wij kunnen nieuwe elektrische systemen installeren, inclusief bedrading, stopcontacten, schakelaars en verlichting. We zorgen ervoor dat alles correct wordt geïnstalleerd en voldoet aan de geldende normen.

Reparaties en onderhoud

 Als er problemen zijn met uw elektrische systeem, staan wij klaar om deze te repareren. We kunnen ook regelmatig onderhoud uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft werken en om eventuele potentiële problemen vroegtijdig op te sporen.

Verlichting

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en installeren van verlichtingssystemen die voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen. Of het nu gaat om binnenverlichting, buitenverlichting of noodverlichting, wij zorgen voor een professionele installatie.

Bij De Fixerij streven we ernaar om hoogwaardige elektriciteitswerken aan te bieden aan bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze Fixers staan klaar om u te helpen met al uw elektrische behoeften.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken