logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Hoe fixen wij dat?

Werkwijze

Wie gaat het doen?
wanneer?

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wanneer wordt deze bureau in elkaar gezet? Wie geeft onze muur een frisse tint? Is de lavabo nog niet gefixt? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. De FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

 

 

Een klus kan een tijdrovende bezigheid zijn. 


Heel wat klussen vereisen de vakkundige kennis en het juiste materiaal.
Onze Fixers beschikken over de nodige expertise en kunnen rekenen op een zeer groot netwerk aan professionelen en specialisten in heel wat domeinen. 
Zo kunnen we, indien nodig, samenwerken met de meest geschikte partner om de juiste oplossing te bieden.
 

Onze werkwijze voor de uit te voeren werken:

1. Inventarisatie

We inventariseren de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en maken een inschatting van de benodigde tijd en materialen. Hiervoor kan het zijn dat iemand van onze Fixers ter plaatse komt of kan het zijn dat we vragen om een aantal foto's door te sturen.

2. Offerte en planning

Op basis van de inventarisatie stellen we een gedetailleerde offerte op. Hierin worden de geschatte kosten, de verwachte duur van de werkzaamheden en de benodigde materialen en apparatuur vermeld. Het is ook mogelijk dat er een offerte wordt opgemaakt op basis van een projectprijs. We plannen samen met u een geschikte (start)datum voor de uitvoering van de werkzaamheden.

3. Uitvoering van de werkzaamheden

Onze Fixers gaan aan de slag met de werkzaamheden volgens de afgesproken planning. Ze zorgen voor een professionele uitvoering van de klus en houden u op de hoogte van de voortgang.

4. Transparante communicatie

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden houden we u op de hoogte van eventuele wijzigingen of onvoorziene omstandigheden. We communiceren transparant over de voortgang en eventuele extra kosten die kunnen ontstaan.

5. Facturatie en evaluatie

Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u een gedetailleerde factuur op basis van de werkelijk bestede tijd en gebruikte materialen. We evalueren samen met u het project om te zorgen dat u tevreden bent met het resultaat.
 

Onze werkwijze is gericht op transparantie, open communicatie en het leveren van hoogwaardige vakmanschap. We streven ernaar om uw project succesvol en naar tevredenheid af te ronden. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan klaar om u te helpen met al uw klusbehoeften.

 

Herstellingen

Lekkende kranen, gaten in de muur, losse deurklink, lampen vervangen, ...

RENOVEREN

Vloeren venieuwen, plafond bijwerken, bijplaatsen van een wand,...

OPFRISSEN

Een likje verf, ruimtes uitmesten, opruimen, behangen, gordijnen ophangen, ...

afbraak & opruimwerk

Een muur uitbreken, deuren verplaatsen, puin opruimen en wegdragen,...