logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Renovatie, schilder- en behangwerken

Bij De Fixerij bieden wij renovatie, schilder- en behangwerken aan voor bedrijven. Ons team van Fixers staat klaar om uw bedrijfsruimte nieuw leven in te blazen en een frisse uitstraling te geven.

Enkele van onze opfrissingswerken voor bedrijven zijn onder andere:

Renovatie

Of het nu gaat om een kleine renovatie van uw kantoor of winkel of om specifieke renovatiewerkzaamheden, zoals het vernieuwen van een vloer, herstellen van een plafond of het bijplaatsen van een wand, wij hebben de expertise om uw probleem op te lossen. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat de renovatie voldoet aan uw wensen en behoeften.

Schilderwerken

Onze Fixers zorgen voor een professionele afwerking van uw bedrijfsruimte. Of het nu gaat om het schilderen van muren, plafonds, deuren, kozijnen of andere oppervlakken, wij gebruiken hoogwaardige verf en materialen om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsruimte er fris en verzorgd uitziet. We kunnen u ook adviseren over kleurkeuzes en trends om de juiste sfeer te creëren.

Behangwerken

Als u op zoek bent naar een unieke en stijlvolle uitstraling, kunnen onze behangers u helpen met het aanbrengen van behang. Of het nu gaat om een accentmuur of een volledige ruimte wij zorgen voor een vakkundige en naadloze installatie. 

Bij onze klusdienst streven we ernaar om hoogwaardige renovatie, schilder- en behangwerken aan te bieden aan bedrijven. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze Fixers staan klaar om u te helpen met al uw renovatie- en decoratiebehoeften.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken