logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Kleine laswerken

Bij De Fixerij bieden wij kleine laswerken aan voor bedrijven. Wij staan klaar om u te helpen met allerlei kleine lasprojecten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf optimaal functioneert.

Of het nu gaat om het lassen van metalen constructies, het repareren van beschadigde onderdelen of het aanpassen van bestaande structuren, wij hebben de kennis en expertise om het werk efficiƫnt en professioneel uit te voeren.

Enkele van onze kleine laswerken voor bedrijven zijn onder andere:

Reparaties

Als u beschadigde metalen onderdelen heeft, kunnen onze lassers deze repareren. We zorgen voor een nauwkeurige lasverbinding en een duurzaam resultaat, zodat uw apparatuur of constructie weer optimaal kan functioneren.

Aanpassingen

Als u wijzigingen wilt aanbrengen aan bestaande metalen structuren, kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om het verlengen, inkorten of aanpassen van onderdelen, onze lassers zorgen voor een perfecte pasvorm en een sterke lasverbinding.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken