logo de FIXERij - klusjesdienst bedrijven

Dat fixen wij

Algemene kluswerken

Bij onze klusdienst bieden wij ook hulp bij kleine klusjes aan. Of het nu gaat om een kapotte lamp vervangen, een lekkende kraan repareren, een signalisatie ophangen of een meubelstuk monteren, wij staan klaar om u te helpen met allerlei kleine klusjes in en rondom uw bedrijf.

Enkele van onze algemene kluswerken voor bedrijven zijn onder andere:

Reparaties

Als u kleine reparaties heeft, zoals het herstellen van een losse deurklink, een kraan die lekt, een beschadigde plint of een kapotte tegel, kunnen wij u helpen. Onze fixers hebben de kennis en ervaring om deze reparaties snel en efficiƫnt uit te voeren.

Ophangen

Wilt u een signalisatie, rek, plank of andere items ophangen? Onze fixers kunnen u helpen met het nauwkeurig en veilig ophangen van deze items, zodat ze stevig aan de muur hangen.

Algemene onderhoudswerken

We kunnen ook algemene onderhoudswerken uitvoeren, zoals het herstellen van beschadigde muren, het vervangen van kapotte ramen, en nog veel meer. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsruimte in optimale staat blijft.

Bij De Fixerij streven we ernaar om u te ontzorgen en kleine klusjes snel en efficiƫnt uit te voeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze Fixers staan klaar om u te helpen met al uw kleine klusjes.

de FIXERij

Uit frustratie van vele bedrijven, is de FIXERij geboren. Wie gaat die lamp indraaien? Wie zet dat meubelstuk in elkaar? Wie geeft die muur een frisse tint? Wie herstelt de lavabo? We kunnen eindeloos klussen bedenken. Je hebt zelf al zeker voor deze werkjes gestaan. de FIXERij komt met plezier jouw zorgen uit handen nemen.

COMMERCIEEL I RESIDENTIEEL I INDSTRIEEL

herstellingen
algemene kluswerken
renovatiewerken
afbraakwerken